Recht van retour.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze reguliere kosten bedragen circa €7,50 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@smartlife-domotica.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Niet goed geld terug garantie.

Bij Smartlife Domotica geloven we in de kwaliteit van onze producten en willen we graag dat onze klanten tevreden zijn. Als u echter om welke reden dan ook niet tevreden bent met een product dat u heeft aangeschaft, bieden we een niet goed geld terug garantie.

We hopen dat je tevreden bent met onze producten, maar mocht dat niet het geval zijn, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We doen ons best om een oplossing te bieden en te zorgen dat je tevreden bent.

Product garantie.

Het garantiebeleid voor Smartlife Domotica producten kan per product verschillen. Het is daarom aan te raden om het garantiebeleid voor het specifieke product te raadplegen dat u heeft gekocht of op het punt staat te kopen.

In het algemeen gelden de volgende punten voor het garantiebeleid van Smartlife Domotica:

Garantieperiode
Smartlife Domotica biedt garantie voor een bepaalde periode vanaf de aankoopdatum van het product. De garantieperiode kan per product verschillen en wordt vermeld op de verpakking van het product of in de gebruiksaanwijzing.

Wat is gedekt door de garantie
Smartlife Domotica garandeert dat haar producten vrij zijn van materiaal- en fabricagefouten gedurende de garantieperiode. Als het product tijdens de garantieperiode niet goed functioneert vanwege een materiaal- of fabricagefout, zal Smartlife Domotica het product gratis repareren of vervangen.

Wat is niet gedekt door de garantie
Smartlife Domotica's garantie dekt geen schade of defecten veroorzaakt door onjuiste installatie, ondeskundig gebruik, ongevallen, verwaarlozing, wijzigingen of aanpassingen aan het product, of het gebruik van het product in combinatie met ongeschikte accessoires of materialen.

Hoe de garantie te claimen
Als u denkt dat uw Smartlife Domotica product een materiaal- of fabricagefout heeft, neem dan contact op met de klantenservice van Smartlife Domotica om te bespreken hoe u de garantie kunt claimen. U moet het product terugsturen naar Smartlife Domotica samen met een kopie van de aankoopbon of ander bewijs van aankoop. Smartlife Domotica zal het product vervolgens beoordelen om te bepalen of de garantie van toepassing is.

Extra beperkingen
Het garantiebeleid van Smartlife Domotica kan aanvullende beperkingen of uitzonderingen bevatten die van toepassing zijn op specifieke producten of situaties. Raadpleeg daarom altijd het garantiebeleid voor het product dat u heeft gekocht of op het punt staat te kopen.

Hoe meld ik een garantie aan.

Het enige wat we van u vragen is om contact met ons op te nemen via onderstaand formulier, wij zullen u een retourlabel toesturen zodat u uw product kosteloos aan ons kunt terug sturen.

We nemen binnen 3 werkdagen contact met u op om met u in overleg de garantieaanvraag af te handelen.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Bezoek onze klantenservice pagina.
Of zoek uw antwoord in onze uitgebreide kennisbank
Kennisbank domotica producten